Afstudeerder gezocht voor HR-afstudeeropdracht

Functie- en salarishuis HVEG Fashion Group Leusden

Ben jij een vierdejaars HRM-student en sta je op het punt om te beginnen met je afstuderen? Dan hebben wij een boeiende opdracht voor jou op het gebied van de ontwikkeling van ons functie- en salarishuis.

Wie zijn wij?

HVEG Fashion Group is een groep Europees opererende importeurs van Private Label mode, accessoires en merkactiviteiten. Onze klanten lopen uiteen van Europese grootwinkelbedrijven en winkelketens tot retailers en supermarkten waarbij onze rol bestaat uit het ontwikkelen, inkopen en produceren van hun eigen private label collecties. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Leusden. Daarnaast hebben we vestigingen in Eindhoven, Enschede, Almelo en Duitsland en eigen inkoopkantoren in Hong Kong, China en Bangladesh.

Doel:

Met deze opdracht onderzoek je de haalbaarheid van een functie- en salarishuis dat zowel de efficiëntie van de organisatie als de tevredenheid van medewerkers verhoogt. Bij een positieve beoordeling van de haalbaarheid is het mogelijk om met het gegeven advies aan de slag te gaan en het functie- en salarishuis te realiseren en implementeren. Het beoogde functie- en salarishuis moet zorgen voor overzicht, structuur en een rechtvaardige beloning binnen HVEG Fashion Group.

Denk hierbij aan:

 1. Hoe zijn de huidige functies en salarissen binnen HVEG Fashion Group gestructureerd, en welke knelpunten ervaren medewerkers en leidinggevenden in de huidige situatie?
 2. Wat zijn de best practices en trends op het gebied van functie- en salarishuizen in vergelijkbare organisaties en branches?
 3. Hoe kunnen we de verschillende functies binnen de organisatie effectiever classificeren en groeperen in functieprofielen?
 4. Welke criteria moeten worden overwogen bij het bepalen van salarisschalen en welke methodologieën zijn het meest geschikt voor een eerlijke en transparante beloningsstructuur?
 5. Hoe kunnen we flexibiliteit in het functie- en salarishuis integreren om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van zowel medewerkers als de organisatie?

Wat ga je o.a. doen:

 • Literatuurstudie naar bestaande modellen, theorieën en praktijken met betrekking tot functie- en salarishuizen.
 • Analyse van interne documenten, zoals huidige functiebeschrijvingen en salarisstructuren.
 • Interviews met medewerkers, leidinggevenden en HR-professionals om inzicht te krijgen in ervaren knelpunten en behoeften.
 • Benchmarking met vergelijkbare organisaties om best practices te identificeren.

Uiteraard heb je voldoende flexibiliteit om zelfstandig aan de slag te gaan en de opdracht op jouw manier op te pakken. Na voltooiing van deze opdracht lever je een doordacht advies op voor de haalbaarheid, ontwikkeling en mogelijke implementatie van het functie- en salarishuis binnen HVEG Fashion Group. Hiermee kan de organisatie effectiever omgaan met haar personeelsbeheer en de tevredenheid van medewerkers vergroten. Tevens bieden wij je de mogelijkheid om direct betrokken te zijn bij de (gedeeltelijke) implementatie van jouw advies, waardoor je een tastbare impact kunt maken binnen HVEG Fashion Group.

Wat krijg je van ons?

 • Een stimulerende, dynamische en flexibele werkomgeving waarin je zelfstandig aan de slag kunt gaan en veel vrijheid krijgt.
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in het HR-vakgebied.
 • Werken in een hecht team van collega’s die altijd bereid zijn hun kennis te delen en je te ondersteunen bij je afstudeeropdracht.
 • Een ruime stagevergoeding als waardering voor jouw bijdrage.
 • De mogelijkheid om direct betrokken te zijn bij de (gedeeltelijke) implementatie van jouw advies.

Deel mee in ons succes en kom bij ons werken!

 

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV. Wij zijn niet geïnteresseerd in koude acquisitie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  Upload uw C.V. en motivatie
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.