Assistant Warehouse Manager

Fashion linq BV, onderdeel van HVEG Fashion Group, is een Europees opererende importeur van private label mode. Onze klanten lopen uiteen van Europese grootwinkelbedrijven en winkelketens tot retailers en supermarkten waarbij onze rol bestaat uit het ontwikkelen, inkopen en produceren van hun eigen private label collecties. Ons hoofdkantoor met diverse showrooms bevindt zich in Amersfoort. Ons distributiecentrum met circa 9000m2 opslagcapaciteit is gesitueerd in ’s Heerenberg. Daarnaast hebben we eigen inkoopkantoren in Hong Kong, China en Bangladesh. Naast Private Label houdt Fashion Linq zich bezig met verschillende merkactiviteiten.

Voor ons distributiecentrum in ‘s Heerenberg zijn wij op zoek naar een fulltime:

Assistant Warehouse Manager

Heb jij?
• Een afgeronde mbo-opleiding richting logistiek, bij voorkeur hbo werk en denkniveau;
• Circa 5 jaar aantoonbare logistieke ervaring opgebouwd in een vergelijkbare functie als teamleider, supervisor of assistent (magazijn)manager;
• Praktische ervaring met het optimaliseren van WMS-systemen;
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling, schriftelijk) en beheers je tevens de Engelse en Duitse taal?
• Goede Microsoft Officevaardigheden (voornamelijk Word en Excel).
Kun jij daarnaast vlot en correct communiceren, weet jij mensen te motiveren en aan te sturen en kun jij goed het overzicht bewaren en prioriteiten stellen?

Mooi! Dan zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat jij diegene bent die geschikt is voor deze functie en ons team in ons centrale distributiecentrum binnenkort kan komen versterken.

Als Assistant Warehouse Manager ben jij namelijk verantwoordelijk voor het correct laten verlopen van de dagelijkse stroom binnenkomende en uitgaande goederen in ons distributiecentrum. Daarnaast vervang je de Warehouse Manager bij zijn afwezigheid en bied je ondersteuning bij bepaalde uit te voeren projecten.

Wat ga je o.a. doen als Assistant Warehouse Manager?
• Je gaat dagelijks de magazijnmedewerkers aansturen en hen monitoren op een correcte wijze van uitvoeren van de taken op het gebied van inslag, uitslag en order picking;
• Je maakt de diverse werkplanningen op van de medewerkers in het magazijn;
• Je maakt taakverdelingen op met betrekking tot medewerkers en benodigde materialen;
• Je werkt de diverse administraties bij t.a.v. de binnenkomende en uitgaande goederen;
• Je controleert goederen-leveringen op onjuistheden en manco’s;
• Je fungeert als aanspreekpunt/contactpersoon voor verschillende afdelingen binnen de gehele organisatie;
• Je draagt zorg voor een veilige werkplek door bv. metingen uit te voeren, te rapporteren en hierop proactief te reageren waarbij je het distributiecentrum voorziet van actuele informatie aangaande veiligheid.

Wat verwachten wij van jou?
Je gaat onderdeel uitmaken van een team van medewerkers die er elke dag alles aan doen om onze klant te bedienen en ervoor te zorgen dat de in- en uitslag binnen ons Warehouse op rolletjes loopt. Daarom zijn we op zoek naar een collegiaal persoon met hbo werk en denkniveau die de ambitie heeft zichzelf en het team naar een hoger niveau te tillen en altijd op zoek is naar de optimale oplossing. In de hectische wereld van de Fashion kun je flexibel met tijd omgaan, ben je 5 dagen per week beschikbaar en woon je binnen een redelijke straal van ’s Heerenberg (maximale reisduur: 1 uur).

Wat bieden wij?
Een leuke en uitdagende functie waarin je een belangrijke rol zult vervullen in het professionaliseren van ons team.

Werkzaam zijn binnen HVEG Fashion Group is werken in een dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen in de geweldige wereld van fashion.
Persoonlijke aandacht, teamwork, servicegerichtheid en het nemen van verantwoording zijn ‘key’ binnen onze onderneming. Deel mee in ons succes en kom bij ons werken!

Stuur je CV met motivatie per e-mail naar solliciteren@fashionlinq.com of solliciteer direct via onze website:

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf.
      Upload uw C.V. en motivatie
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.