B2B Content Marketeer

Ben jij die bruisende, creatieve marketeer met een sterk gevoel voor fashion die uitblinkt in het schrijven van commerciële teksten en creëren van verbluffende presentaties?
Dan zoeken wij jou!

HVEG Accessories Group BV is een Nederlandse leverancier van private label accessoires, eyewear en (leren) riemen. In 2020 zijn de divisies Belt Fashion, Wink Optics en Wink Accessories overgegaan in de nieuwe entiteit HVEG Accessories Group. Met een gevarieerd klantenbestand liggen onze artikelen door heel Europa in supermarkten, drogisterijen en bij fashion Retail ketens. De productie vindt plaats in Het Verre Oosten en Nederland. HVEG Accessories Group is onderdeel van de HVEG Fashion Group, een groep internationaal opererende modebedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, inkoop en verkoop van Private label mode en accessoires. Naast Private Label houdt HVEG zich bezig met verschillende merkactiviteiten.

Voor onze Business Unit in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

B2B Content Marketeer (32 uur p.w.)

Als B2B Content Marketeer speel je een sleutelrol in het ontwikkelen en implementeren van onze contentstrategie. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van boeiende en overtuigende content in lijn met de merken waarvoor wij als private label supplier fashion accessoires designen en produceren. Je werkt nauw samen met het sales en styling team zodat pitch en concept presentaties goed aansluiten op de wensen van onze klanten.
Je draagt zorg voor het versterken van ons imago en het beter uitdragen van onze exposure als Private Label partner bij internationale retailers. Je houdt bij wat er speelt in de markt, zowel in de retail als bij de consument, en bedenkt hoe hierop in te spelen met de juiste creatieve campagnes, middelen en communicatie. Je bent verantwoordelijk voor alle uitingen en zet de richting uit voor de (B2B) website, socials en andere marketing- en communicatiemiddelen en kanalen.

Wat ga je doen

 • Definiëren, bewaken en verantwoordelijk voor de uitvoering van de creatieve marketing & PR planning in samenwerking met de Sales Manager;
 • Je houdt nauwkeurig de markt in de gaten voor behoefteanalyses, trends en doelgroep identificatie voor de merken van onze klanten;
 • Het neerzetten van sterke campagnes rondom de introductie van nieuwe collecties en producten door middel van creatieve en commerciële concepten, de juiste grafische identiteit en visuele thema’s.

Wij zoeken een enthousiast persoon die

 • In staat is om de vertaling te maken van marketingdoelstellingen naar de juiste creatieve communicatie uitingen van zowel HVEG Accessories Group als die van de private labels waarvoor wij produceren;
 • Creatief, oplossingsgericht en initiatiefrijk is;
 • Proactief, stressbestendig, flexibel en resultaatgericht is;
 • Transparant is, open in communicatie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse heeft taal in woord en geschrift.

Kennis en ervaring

 • MBO of HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Jij hebt ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign;
 • Kennis van B2B, retailer branche of mode/lifestyle is een pré.

Wat bieden wij

Werkzaam zijn binnen HVEG Accessories Group is werken in een jonge en dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. Een onderneming met kernwaarden die we koesteren, net als het commitment van onze mensen. Onze arbeidsvoorwaarden dragen bij aan dit commitment. Naast je salaris, ontvang je uiteraard vakantiegeld, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen (FT), en een pensioenregeling. Daarnaast hebben we een thuiswerkregeling, kun je o.a. jouw skills vergroten op onze HVEG Academy, sporten met collega’s en genieten van onze Summer Hours in de zomermaanden. Dit gaat samen met een fulltime functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een enthousiast passievol team in een professionele organisatie met een goede no-nonsense werksfeer.

 

Deel mee in ons succes en kom bij ons werken!

 

Solliciteer direct bij HVEG Accessories Group

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV. Wij zijn niet geïnteresseerd in koude acquisitie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  Upload uw C.V. en motivatie
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.