Wink Accessories

Wink Accessories is sinds het jaar 2000 een Nederlandse leverancier van private label modeaccessoires zoals shawls, hats, tassen en schoenen. Met een gevarieerd klantenbestand liggen onze artikelen door heel Europa in supermarkten, drogisterijen en bij retailketens. De productie vindt plaats in India en China.

Parijs, Londen, Milaan, Eindhoven?

Locatie

Binnen de ring van Eindhoven ligt ons pand dat we delen met onze zusterbedrijven Wink Optics en Belt Fashion. Hierin herbergen we een fabriek, kantoorruimte, een warehouse, en diverse showrooms. Een one-stop-shop met een sterke basis en synergie. Daarvan profiteren niet alleen wij, maar ook onze klanten. Gezamenlijk voorzien wij retailketens, drogisterijen, supermarkten en online shops van alle denkbare modeaccessoires om de collecties en assortimenten in hun shops aan te vullen. Of dat nu een selectie is uit onze eigen collectie of juist specifiek toegespitst per klant.

Eigen designteam

Wij volgen de mode, maar zetten ook graag onze stempel op onze collecties. Ons Nederlandse designteam speelt met seizoenen, ontwerpt collecties op basis van de trends en eigen inspiratie. Onze klanten kunnen kiezen uit kant-en-klare concepten of custom-made collecties in onze fashion avenue en in 750m² aan showrooms presenteren onze designers elk modeseizoen de allernieuwste collecties voor heren, dames en kinderen, volgens de laatste modetrends.

Ervaren teams

In ons kantoor werken 60 specialisten in dedicated teams per productgroep. Dat betekent een ervaren team van verkoopmanagers, inkopers, kwaliteitsmanagers, merchandisers en designers – dat elke dag samenwerkt om de beste collecties neer te zetten voor onze klanten en de producties van start tot eind te begeleiden.

Van ontwerp tot verkoop

Een bestelling plaatsen bij Wink Accessories betekent dat het gehele orderproces van design tot sales, van productie tot levering in onze handen ligt. Een hecht en ervaren team van merchandisers begeleidt het gehele traject van productie tot verkoop in de winkel. Onze merchandisers zijn de link tussen onze klanten en onze kantoren in het Verre Oosten. Ze onderhouden dagelijks klantcontact en beheren de voorbereiding van de orders, de monsters, maatvoeringen, (kleur)stalen, productie en levertijden. Tijdens het gehele productieproces zorgt één vaste contactpersoon voor een soepele communicatie met de klant, waarbij zij in nauw overleg alle specifieke klantwensen tracht te realiseren.

Service

Ons serviceapparaat delen we met Wink Optics en Belt Fashion. Deze samenwerking geeft ons grip op kwaliteit en brengt samenhang tussen de verschillende productgroepen, Hierdoor bieden we scherpe levertijden, zijn we flexibel, besparen we kosten, verkleinen we onze impact op het milieu en kunnen we onze integriteit garanderen.

We geloven dat we hierdoor betrouwbaar zijn, het heft in eigen handen nemen en daarmee iets unieks bieden in deze snel veranderende wereld die fashion heet: een one-stop-shop ervaring met best-of-breed voordelen.

Altijd op voorraad

Met 5000m² aan warehouse zijn we in staat een up-to-date stockcollectie te voeren. Zo worden onze klanten voortdurend en snel voorzien van een nieuwe collectie tegen aantrekkelijke prijzen met scherpe levertijden. Daarnaast biedt ons warehouse de mogelijkheid een Never Out Of Stock programma aan te bieden. Ons planning team maakt voor onze Never Out Of Stock klanten sales en buying prognoses; daarmee zorgen we ervoor dat de bestverkopende artikelen te allen tijde beschikbaar zijn op de Europese markt.

Wij zorgen voor de juiste voorraad, op de juiste plek, op het juiste moment.

Kwaliteit

Onze kwaliteitsafdeling in Eindhoven heeft als taak ons eigen kwaliteitsmanagementsysteem te beheren en zorgt ervoor dat onze producties altijd on point zijn. Ons Quality Control team en de medewerkers op ons kantoor in Ningbo China worden aangestuurd door ons kantoor in Eindhoven. Zij zorgen ervoor dat ook in het Verre Oosten alles op rolletjes loopt.

Voor de klein medisch hulpmiddelen die we op de markt brengen, komen van CE13485 gecertificeerde fabrikanten met een up to date en werkend kwaliteitsmanagementsysteem.

We hebben alles in huis om succes te garanderen.