Interim manager e-commerce & marketing 


MAGIC Bodyfashion is op zoek naar een interim manager e-commerce & marketing

Wie zijn wij

MAGIC Bodyfashion is een Total Body Solution Lifestyle merk. We streven ernaar vrouwen alle benodigdheden te bieden om hun beste zelf te tonen, van producten tot tips & trics. MAGIC Bodyfashion heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van prachtige en functionele shapewear, ondergoed, zwangerschapskleding, beenmode en accessoires. Onlangs hebben we ons merk uitgebreid naar lifestylecollecties, waaronder home wear en leggings. MAGIC producten zijn wereldwijd verkrijgbaar in circa 100 landen. MAGIC maakt deel uit van HVEG Fashion Group, een organisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp en de verkoop van private label artikelen in de mode-industrie, met een sterke focus op duurzaam ondernemen. HVEG beheert ook diverse succesvolle merken, waaronder Bamboo Basics, Brams Paris, Maison de Paris, TWINLIFE en Five2One Eyewear.

Voor onze dynamische organisatie, marktleider binnen de lingeriebranche op het gebied van Shapewear & Solutions, zijn wij op zoek naar een Interim E-commerce & Marketing Manager voor 32 – 40 uur per week. De startdatum is zo snel mogelijk en deze opdracht zal in ieder geval duren tot april 2024.

Wat ga je doen

De huidige manager zal in december 2023 met zwangerschapsverlof gaan, en daarom zijn wij op zoek naar een tijdelijke vervanger die de rol zal vervullen gedurende haar afwezigheid.

In deze rol zijn wij op zoek naar een proactieve manager die hands-on sturing kan geven aan het dynamische team van ca. 10 professionals en kan voortbouwen op de bestaande strategie. De ideale interim manager heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van (digitale) marketingcampagnes en het aansturen en inspireren van een team. Jij voelt je thuis in zowel operationeel meewerken aan dagelijkse marketingactiviteiten als in het voeren van een helikopterview, waarbij strakke deadlines en veranderende behoeften centraal staan. Bovendien is de ideale interim manager in staat snel te schakelen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Fungeren als het eerste aanspreekpunt voor de interne- en externe organisatie voor marketing & e-commerce gerelateerde vragen;
 • Uitvoering geven aan de bestaande marketingplannen en contentkalender en stuurt waar nodig bij;
 • Leidinggeven aan de uitvoering van marketingprojecten, van begin tot eind;
 • Analyseren van inzichten om bij te sturen binnen bestaande en aankomende campagnes;
 • Opstellen van impactrapporten, verzamelen van inzichten en doen van voorstellen en aanbevelingen voor in te zetten tactieken;
 • Rapporteren over de status van de KPI’s en aanbevelingen doen voor eventuele bijsturing;
 • Budgetbewaking in overleg met Finance.

Wie ben jij?

Je bent proactief, ondernemend, accuraat en hebt een goed probleemoplossend vermogen. Je bent betrokken bij het team en voelt je verantwoordelijk voor onze klanten. Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • Ruime ervaring binnen het vakgebied
 • Bereidheid om op locatie (hoofdkantoor Almelo) te werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondelijk als schriftelijk.

 

Enthousiast geworden?

Stuur je cv met motivatie per e-mail naar solliciteren@hvegfashiongroup.com of solliciteer direct via onze website.

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  Upload uw C.V. en motivatie
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.