Introductie City Beech

30 juni 2022 – Leusden – In de afgelopen periode hebben HVEG Fashion Group en Dutch Lifestyle & Licensing Factory (DLLF) samen de handen ineengeslagen om te starten met een nieuw merk; CityBeech.

CityBeech
CityBeech is een lifestyle merk met een passie voor zon, zee en strand en een Boheemse lifestyle. Het merk focust in eerste instantie op de actieve vrouw die ervan houdt om te reizen, te ontdekken en naast yoga, graag gaat sporten. Ze houdt ook van bijzondere restaurants, winkelen, musea en is daarnaast graag thuis waar ze kan relaxen en tijd met het gezin doorbrengt. Ze deelt de visie dat we zuinig moeten zijn met deze planeet en ze staat daarom een duurzame levensstijl voor, ook voor wat betreft haar keuze in kleding en accessoires.

S23 Collectie
Voor het eerste seizoen Summer 23 heeft HVEG samen met John en Yvonne van den Herik (DLLF) een 3 tal thema’s ontwikkeld die volledig aansluiten bij CityBeech en de klanten die wij voor ogen hebben.
De Summer 23 collectie van CityBeech bestaat uit de volgende 3 thema’s:
1. Home/Nightwear – Thema Sea Blue
2. Yoga Wear – Thema Dusty Coral
3. Beach Wear – Thema Sand Storm

Naast de Summer 23 Collectie is Yvonne (Founder CityBeech) al druk bezig met het ontwerpen van een City Beech Winter 23 collectie. Na bijna 20 jaar in de fashion & lifestyle industrie gewerkt te hebben en veel gereisd te hebben, zag Yvonne de kans om een manier van leven te creëren die dicht bij haar hart lag. Een leven vol inspiratie, harmonie, gezondheid en duurzaamheid. Zij noemde dit leven: CityBeech
CityBeech zal door HVEG Fashion Concepts B.V. aan een selectie van onze Europese klanten worden aangeboden.

Het hele verhaal van CityBeech is te vinden op de website www.citybeech.nl