Marketing & E-commerce Stagiair(e) B2B HVEG Accessories Group

Ben jij een derde- of vierdejaars mbo/hbo-student in de richting marketing/ e-commerce en zoek jij een stage of afstudeerstage in een internationaal dynamisch bedrijf dat altijd in beweging is? Heb jij die communicatieve skills en wil jij je verder ontwikkelen in de e-commerce?

Voor aankomende stageperiode bieden wij plaats aan een Marketing & E-commerce Stagiair(e) B2B! Tijdens jouw stage krijg je de kans om samen met ons de B2B website vorm te geven. Concreet betekent dit het optimaliseren en coördineren van alle activiteiten rondom de B2B-website. Heb jij creatieve ideeën om onze collectie op onze B2B uit te dragen?

HVEG Accessories Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp, de inkoop en de verkoop van private label accessoires. HVEG Accessories Group is onderdeel van HVEG Fashion Group die zich tevens bezig houdt met verschillende merkactiviteiten waaronder het succesvolle Bamboo Basics, Brams Paris, Maison de Paris, TWINLIFE en Five2One Eyewear. Ons kantoor met showrooms bevindt zich in Eindhoven. Bij HVEG vormt duurzaam ondernemen een belangrijk onderdeel van de strategie. Met inkoopkantoren in China, Bangladesh en Hong Kong werken we alleen met leveranciers die zich committeren aan onze gedragscode en de duurzame initiatieven die wij ondersteunen.

Wat ga je o.a. doen?
• Het dagelijks up-to-date houden van de webshop en werken met WordPress;
• Het schrijven van commerciële teksten voor op de website, onze flyers en nieuwsbrieven;
• Bedenken van online marketingcampagnes;
• Onderhouden van onze productcatalogus voor de gehele organisatie;
• Coördineren van fotografie in samenwerking met de afdelingen styling en inkoop;
• Het doen van analyses in managementrapportages;
• Actief opvolgen van sample- en prijsaanvragen die via de website binnenkomen en de juiste aanvragen aan de juiste afdelingen koppelen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden waarderen wij het wanneer je meedenkt over marketing en initiatieven om onze B2B activiteiten te laten groeien.

Wat verwachten we van jou?
• Een hands on mentaliteit;
• Proactief en initiatiefrijk;
• Enthousiasme en een drive om te leren en ontwikkelen;
• Je bent een informatiehaler wanneer er dingen niet duidelijk zijn;
• Jij kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend werken en neemt verantwoording.

Wat bieden wij jou?
Een veelzijdige stage binnen een succesvol internationaal opererend private label fashion bedrijf. Je komt te werken in een prachtig nieuw kantoor in Eindhoven en uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding. Stagelopen binnen HVEG Accessories Group is werken in een dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de organisatie op marketing en e-commerce gebied. Teamwork, servicegerichtheid en het nemen van verantwoording zijn ‘key’ binnen onze onderneming. Proef ons succes en kom bij ons stagelopen!

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Upload uw C.V. en motivatie
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.