Merchandise & CSR Assistant

Op de afdeling merchandise op ons hoofdkantoor in Leusden zijn wij op zoek naar een:

Merchandise & CSR Assistant (32 uur)

Als Merchandise & CSR Assistant ben jij de spil op de afdeling als het gaat om de certificeringen van onze inkooporders. Ons bedrijf is GOTS- OCS- en GRS gecertificeerd wat betekent dat wij onze klanten gecertificeerde goederen kunnen leveren geproduceerd van duurzame materialen. De grootste milieu-impact van onze producten komt namelijk van de grondstoffase en de productie van stof. Om deze negatieve impact op vezelniveau te verminderen produceren wij steeds meer met duurzame materialen. Naast dat jij je vastbijt in het opvolgen van de juiste certificeringen en hiermee ons merchandise team enorm verlicht, zorg jij ook voor de nodige support op orderinvoer gebied.

Wat doe je:
Certificaten navragen bij fabrikanten en bij onze inkoopkantoren;
Het controleren en goedkeuren van certificaten;
Aanleveren van informatie (uploaden) alsmede opvragen van informatie en benodigde handelingen bij de organisatie Control Union (certificeringsorganisatie);
Deelnemen aan 2-wekelijkse meeting met Control Union;
Voorbereiding en begeleiding van de jaarlijkse Control Union audit;
De klant voorzien van het uiteindelijke certificaat, al dan niet d.m.v. het uploaden in klantensystemen;
Bijhouden van gegevens (intern) inclusief de geldigheid van certificaten in de gaten houden;
Invoeren van verkoop- en inkooporders in het ERP-systeem Microsoft Dynamics Business Central;
Wijzigingen doorvoeren in het ERP-systeem;
Aanmaken van artikelnummers in het systeem en het maken of wijzigen van Bill of Materials.

Dit ben jij:
Jouw werkniveau is minimaal mbo+ en je hebt ervaring in een administratieve functie;
Je bent ordelijk, goed administratief onderlegd en je bent gewend informatie in een ERP-systeem te verwerken, daarbij ben je bekend met de meest voorkomende programma’s van Microsoft Office;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
Je bent service gericht, je staat klaar voor jouw collega’s die jou nodig hebben;
Jij bent betrouwbaar en kunt in drukke perioden jouw hoofd koel houden;
Wellicht heb jij affiniteit met duurzaamheid;
Je bent woonachtig binnen een redelijke straal van Leusden.

Wij bieden:
Een leuke functie binnen een professionele organisatie met een goede no-nonsense werksfeer en een actieve personeelsvereniging. Natuurlijk ontvang je naast je salaris, een reeks goede secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen voor een goede inwerkperiode, de juiste begeleiding, een prettige down to earth werksfeer en nemen je mee in alle facetten die van belang zijn te weten over jouw job.

Fashion Linq B.V., onderdeel van HVEG Fashion Group, is een groep internationaal opererende mode- en mode gerelateerde bedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp, de inkoop en de verkoop van Private Label artikelen voor heren, dames, kinderen en baby’s, beenmode, ondergoed en accessoires. Naast Private Label houdt HVEG Fashion Group zich bezig met verschillende merkactiviteiten waaronder het succesvolle Bamboo basics, Brams Paris, Maison de Paris en Twinlife. Ons hoofdkantoor met showrooms bevindt zich in Leusden. Bij HVEG vormt duurzaam ondernemen een belangrijk onderdeel van de strategie. Met inkoopkantoren in China, Bangladesh en Hong Kong werken we alleen met leveranciers die zich committeren aan onze gedragscode en de duurzame initiatieven die wij ondersteunen.

Werkzaam zijn binnen HVEG Fashion Group is werken in een dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. Teamwork, servicegerichtheid en het nemen van verantwoording zijn ‘key’ binnen onze onderneming. Deel mee in ons succes en kom bij ons werken!

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 4.
      Upload uw C.V. en motivatie
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    China Textiles