Merchandiser Bamboo Basics & Private Label

Heb jij oog voor details en manage je graag processen van A tot Z? Vind jij het leuk om met producten bezig te zijn, zoals ondermode, sokken en hosiery? Ben je servicegericht en maak je graag deel uit van een team? Werk je daarnaast graag in een ondernemende en hands on omgeving?

Dan willen graag in contact met jou komen!

Wij zijn onlangs verhuisd naar een inspirerend en gloednieuw ingericht pand in Leusden. Daar heeft Bamboo Basics jou nodig als

Merchandiser Bamboo Basics & Private Label

Bamboo basics, een in 2018 geïntroduceerd premium ondergoedmerk, laat consumenten het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren. Het gebruik van bamboe textiel heeft veel voordelen voor de consument, maar ook voor het milieu. Onder het motto; samen bereik je meer, dagen wij de consument uit om verantwoordelijkheid te nemen en een verschil te maken. Met de producten van Bamboo basics verminderen wij samen de vervuilende impact op het milieu. Met elkaar tillen wij het merk naar een hoger niveau!

Bamboo basics maakt onderdeel uit van HVEG Fashion Group. HVEG Fashion Group is een groep internationaal opererende mode- en mode gerelateerde bedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp, de inkoop en de verkoop van Private Label artikelen voor heren, dames, kinderen en baby’s, beenmode, ondergoed en accessoires. Naast Private Label houdt HVEG Fashion Group zich bezig met verschillende merkactiviteiten waaronder Bamboo basics. Ons hoofdkantoor met showrooms bevindt zich in Leusden. Daarnaast hebben we eigen inkoopkantoren in Azië.

Wat ga je doen?

Als merchandiser maak je deel uit van ons team Bamboo basics, een zelfstandige unit binnen HVEG Fashion Group. Je houdt je binnen dat team dagelijks bezig met:

 • Assistentie bij de productontwikkeling en de verpakkingen voor ondergoed, sokken en Hosiery concepten zowel voor het merk Bamboo Basics als voor private label;
 • Het voorzien van de juiste informatie op productgebied naar interne afdelingen, klanten en fabrikanten en jij bent hierin het 1e aanspreekpunt;
 • Werkzaamheden met betrekking tot forecasting van de beschikbare voorraad voor Bamboo Basics.
 • Het invoeren van in- en verkooporders en het strak opvolgen van het totale orderverloop wat je nauwkeurig bijhoudt in ons ERP-systeem;
 • Het maken van inkoopcontracten inclusief verpakking- en labelinstructies en je zorgt dat deze als een compleet en duidelijk pakket bij onze fabrikanten terecht komt;
 • Het communiceren over lopende orders met klanten en met onze kantoren in het Verre Oosten.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden waarderen wij het wanneer je meedenkt over sales, product development en andere activiteiten om het merk verder te laten groeien. Je werkt binnen een klein team waarin we alle Bamboo basics activiteiten op marketing, sales, klantenservice, productontwikkeling, duurzaamheid etc. met elkaar bespreken.

Wat heb je nodig?

 • Minimaal 1-3 jaar ervaring binnen een modeorganisatie als inkoop assistent of als productontwikkelaar;
 • Een afgeronde modeopleiding op hbo-niveau (bijv. AMFI, TMO, Saxion);
 • Een energieke, proactieve werkhouding waarbij je goed om kunt gaan met een snelle ‘ad hoc’ werksfeer;
 • Een gestructureerde werkwijze en analytisch ben jij heel sterk.

Wat verwachten wij van jou?

Je gaat onderdeel uitmaken van een gedreven klein team die elke dag alles eraan doet om Bamboo basics verder te laten groeien. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven persoon met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand met een hands-on mentaliteit die oplossingsgericht te werk kan gaan. Je werkt zelfstandig en secuur, je kunt snel schakelen en je bent een echte aanpakker. Je bent prettig in de omgang, wilt van nature net dat stapje extra doen en kan in drukke tijden jouw hoofd koel houden. Verder ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar en woon je binnen een redelijke straal van Leusden (maximale reisduur: 1 uur).

Wat bieden wij?

Naast salaris, ontvang je natuurlijk ook vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je 25 vakantiedagen en een pensioenregeling. Dit gaat samen met een veelzijdige baan binnen een enthousiast passievol team in een professionele organisatie met een goede no-nonsense werksfeer.

Werkzaam zijn binnen HVEG Fashion Group is werken in een dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen in de wereld van Fashion.

Teamwork, servicegerichtheid en het nemen van verantwoording zijn ‘key’ binnen onze onderneming. Deel mee in ons succes en kom bij ons werken!

Solliciteren?

Stuur je CV met motivatie per e-mail naar solliciteren@fashionlinq.com of solliciteer direct via onze website hieronder.

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf.
  Upload uw C.V. en motivatie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bamboo Basics