Stage HRM

Ben jij een 3e of 4e jaars hbo-student in de richting Human Resource Management en zoek jij een stage of afstudeerstage in een internationaal dynamisch bedrijf dat altijd in beweging is?

Fashion Linq BV, onderdeel van HVEG Fashion Group, is een Europees opererende importeur van private label mode. Onze klanten lopen uiteen van Europese grootwinkelbedrijven en winkelketens tot retailers en supermarkten waarbij onze rol bestaat uit het ontwikkelen, inkopen en produceren van hun eigen private label collecties. Ons hoofdkantoor met diverse showrooms bevindt zich in Amersfoort. Daarnaast hebben we eigen inkoopkantoren in Hong Kong, China en Bangladesh.

Voor aankomende stageperiode zijn wij op zoek naar een:

Stagiaire Human Resource Management (hbo)

In jouw stage krijg je de kans om samen met ons het HR-beleid op het gebied van privacy vorm te geven. Concreet betekent dit het verder implementeren en optimaliseren van de AVG op HR-gebied.

Wat ga je o.a. doen?
• Bijwerken Verwerkingen Register
• Naleving Privacy beleid en updaten Privacy verklaringen
• Naleving retentiebeleid
• Reviewen van verwerkersovereenkomsten
• Reviewen van enkele onderdelen uit het personeelshandboek

Daarnaast loop je mee met de dagelijkse HR-werkzaamheden welke door een klein team binnen de organisatie worden uitgevoerd.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige stage binnen een dynamische afdeling in een professionele organisatie. Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding en wanneer je met de trein reist zal er een fiets voor je klaar staan om op ons kantoor te kunnen komen. Stagelopen binnen de HVEG Fashion Group is werken in een dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de organisatie met name op HR gebied.

Persoonlijke aandacht, teamwork, servicegerichtheid en het nemen van verantwoording zijn ‘key’ binnen onze onderneming. Proef ons succes en kom bij ons stagelopen!
Stuur ons jouw motivatie en cv en geef aan voor welke periode de stage is. Je kunt jouw gegevens per e-mail sturen naar: solliciteren@fashionlinq.com of solliciteer direct via onze website:

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf.
      Upload uw C.V. en motivatie
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Fashionlinq