Stagiair (Artwork) Design (hbo)

Ben jij een hbo-studie aan het volgen richting Fashion & Design of een grafische opleiding e.d. en zoek jij een leuke stage in een internationaal dynamisch bedrijf dat altijd in beweging is? Waar jij je talenten kunt ontplooien, de nodige ervaring en kennis kunt opdoen en de commerciële design aspecten van de confectie kunt ontdekken?

Fashion linq BV, onderdeel van HVEG Fashion Group, is een Europees opererende importeur van private label mode. Onze klanten lopen uiteen van Europese grootwinkelbedrijven en winkelketens tot retailers en supermarkten waarbij onze rol bestaat uit het ontwikkelen, inkopen en produceren van hun eigen private label collecties. Ons hoofdkantoor met diverse showrooms bevindt zich in Leusden. Daarnaast hebben we eigen inkoopkantoren in Hong Kong, China en Bangladesh. Onze lokale Quality Control teams en de medewerkers die werkzaam zijn op onze eigen inkoopkantoren worden aangestuurd door ons kantoor in Amersfoort. Naast Private Label houdt Fashion Linq zich bezig met verschillende merkactiviteiten.

Op onze afdeling Styling is er plek voor een creatieve:

Stagiair (Artwork) Design (hbo)

Tijdens deze stage loop je mee op onze styling afdeling waarbij je de mogelijkheid krijgt alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van artworks en design te ervaren. Onze artwork designers zijn de “creatievelingen” van de afdeling; zij maken de leukste printjes, borduursels, badges en labels in opdracht van onze klanten. Elke dag zitten zij klaar om de wensen van onze klant letterlijk in beeld te brengen. Je leert als stagiair (Artwork) Design alles over het ontwerpen van artworks, fotokaarten, ideeën van klanten omzetten in commerciële voorstellen, het productie-klaar maken van artworks en mogelijk het uitwerken van totaalconcepten.

Wat ga je o.a. doen?
* Je gaat artworks zelfstandig aanpassen in opdracht van de klant;
* Je gaat artworks productie-klaar maken;
* Je gaat moodboards maken (afhankelijk van de periode);
* Je volgt de fashion trends en onderzoekt met name vernieuwingen op artworkgebied.

Een vereiste hierbij is dat je bekend bent met computerprogramma’s zoals Illustrator en Photoshop.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige stage binnen een creatieve afdeling in een professionele organisatie. Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding en wordt je opgenomen als ‘one of our own’ binnen onze no-nonsense werksfeer. Stagelopen binnen de HVEG Fashion Group is werken in een dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen in de geweldige wereld van fashion. Persoonlijke aandacht, teamwork, servicegerichtheid en het nemen van verantwoording zijn ‘key’ binnen onze onderneming. Proef ons succes en kom bij ons stagelopen!

Stuur ons jouw motivatie en CV en geef aan voor welke periode (minimaal 10 weken) de stage is. Je kunt dit sturen per e-mail aan: solliciteren@fashionlinq.com of solliciteer direct via onze website:

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf, Max. file size: 2 MB, Max. files: 4.
      Upload uw C.V. en motivatie
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Showroom HVEG Fashion Linq Leusden