Stagiair Marketing & E-commerce

Ben jij een 3e of 4e jaars hbo-student in de richting marketing/ e-commerce en zoek jij een stage of afstudeerstage in een internationaal dynamisch bedrijf dat altijd in beweging is? Heb jij die communicatieve skills en wil jij je verder ontwikkelen in de e-commerce?

HVEG Brands Group maakt onderdeel uit van HVEG Fashion Group, een Europees opererende importeur van Private Label mode & accessoires. De HVEG Brands Group houdt zich bezig met verschillende merkactiviteiten waaronder het succesvolle Bamboo basics, Brams Paris, Maison de Paris, Twinlife en Gibson. Ons hoofdkantoor met showrooms bevindt zich in Leusden. Bij HVEG vormt duurzaam ondernemen een belangrijk onderdeel van de strategie. Met inkoopkantoren in China, Bangladesh en Hong Kong werken we alleen met leveranciers die zich committeren aan onze gedragscode en de duurzame initiatieven die wij ondersteunen.

Voor aankomende stageperiode bieden wij plaats aan een

Stagiair Marketing & E-commerce

In jouw stage krijg je de kans om samen met ons de merkendivisie vorm te geven. Concreet betekent dit het opzetten van een nieuw merk en het optimaliseren van onze bestaande merken.

Wat ga je o.a. doen?
• Je assisteert de Marketing Manager in het opzetten van (nieuwe) merken.
• Je werkt mee aan het opzetten, beheren en optimalisatie van onze merkenwebsites.
• Je verzorgt de creatieve content voor de diverse online- en offlinekanalen, zoals POS-materiaal, (online) advertenties, website (SEO), social media en online nieuwsbrieven (Mailchimp).
• Je beheert social media (Instagram en Facebook) en je bent verantwoordelijk voor de invulling/uitwerking van de content kalender.
• Je organiseert en assisteert foto shoots voor product- en campagnebeeld.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden waarderen wij het wanneer je meedenkt over, sales, product development en andere activiteiten om een merk te laten groeien.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige stage binnen een jonge afdeling in een professionele organisatie. Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding. Stagelopen binnen de HVEG Fashion Group is werken in een dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de organisatie op marketing en e-commerce gebied.

Teamwork, servicegerichtheid en het nemen van verantwoording zijn ‘key’ binnen onze onderneming. Proef ons succes en kom bij ons stagelopen!

Stuur ons jouw motivatie en cv en geef aan voor welke periode de stage is. Je kunt jouw gegevens per e-mail sturen naar: solliciteren@fashionlinq.com of solliciteer direct via onze website.