Stagiair Merchandise (hbo)

Ben jij een hbo-studie aan het volgen richting mode/confectie (aan bijvoorbeeld het TMO of Saxion) en zoek jij een leuke stage in een internationaal dynamisch bedrijf dat altijd in beweging is? Waar jij je talenten kunt ontplooien, de nodige ervaring en kennis kunt opdoen en de commerciële aspecten van de confectie kunt ontdekken?

Fashion linq BV, onderdeel van HVEG Fashion Group, is een Europees opererende importeur van private label mode. Onze klanten lopen uiteen van Europese grootwinkelbedrijven en winkelketens tot retailers en supermarkten waarbij onze rol bestaat uit het ontwikkelen, inkopen en produceren van hun eigen private label collecties. Ons hoofdkantoor met diverse showrooms bevindt zich in Amersfoort. Daarnaast hebben we eigen inkoopkantoren in Hong Kong, China en Bangladesh. Onze lokale Quality Control teams en de medewerkers die werkzaam zijn op onze eigen inkoopkantoren worden aangestuurd door ons kantoor in Amersfoort. Naast Private Label houdt Fashion Linq zich bezig met verschillende merkactiviteiten.

Op onze dynamische afdeling Merchandise is er plek voor een enthousiaste:

Stagiair Merchandise (HBO)

Tijdens deze stage loop je mee op onze merchandise afdeling waarbij je de mogelijkheid krijgt alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van orderopvolging te ervaren vanaf het moment dat een order verkocht is tot aan uitlevering. Onze merchandisers zijn de spil van de afdeling en schakelen tussen Inkoop, Sales en Styling. Zij werken zelfstandig aan een eigen pakket orders die door onze klanten bij ons zijn geplaatst. Je leert alles over artikelen, was-en label instructies, goedkeuringen, pasvormen, communicatie met het Verre Oosten, communicatie met klanten en het op orde houden van een zorgvuldige administratie in o.a. ons ERP-systeem.

Wat ga je o.a. doen?
* Je gaat helpen orders voorbereiden welke ingevoerd dienen te worden in het ERP-systeem (Nav Dynamics);
* Je gaat helpen met het maken van verpakking- en labelinstructies die als een compleet en duidelijk pakket bij onze fabrikanten terecht kan komen;
* Je houdt het orderverloop nauwkeurig bij in het ERP-systeem (Nav Dynamics);
* Je gaat labdips beoordelen op kleur en goedkeuringsmonsters controleren op pasvorm en outlook;
* Je verwerkt (monster)commentaren van klanten;
* Je bereid pakketten voor om te versturen naar klanten en fabrikanten;
* Je communiceert over lopende orders met klanten en onze kantoren in Het Verre Oosten;

Wat bieden wij?
Een veelzijdige stage binnen een dynamische afdeling in een professionele organisatie. Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding en wanneer je met de trein reist zal er een fiets voor je klaar staan om op ons kantoor te kunnen komen. Een goede no-nonsense werksfeer waar ook een gezellige borrel bij past en een actieve personeelsvereniging.

Stagelopen binnen de HVEG Fashion Group is werken in een dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen in de geweldige wereld van fashion.
Persoonlijke aandacht, teamwork, servicegerichtheid en het nemen van verantwoording zijn ‘key’ binnen onze onderneming. Proef ons succes en kom bij ons stagelopen!

Stuur ons jouw motivatie en CV en geef aan voor welke periode (minimaal 10 weken) de stage is. Je kunt jouw gegevens per e-mail sturen naar: solliciteren@fashionlinq.com of solliciteer direct via onze website:

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf.
      Upload uw C.V. en motivatie
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.