Belt Fashion Eindhoven B.V.

Belt Fashion is een Nederlandse private label riemenleverancier sinds 1976. We zijn ontzettend trots op onze eigen fabriek in Eindhoven, met 1100 m² aan fabrieksruimte, een geautomatiseerde productiestraat en 30 vakmensen waarmee we elke week opnieuw meer dan 30.000 leren riemen en leren mode- en woonaccessoires voor de Europese markt kunnen produceren.

We zijn er trots op het beste van twee werelden te combineren: lokale en internationale productie aangestuurd vanuit onze basis in Eindhoven.

Behalve Nederlands fabrikant zijn we ook importeur van diverse soorten niet-leren riemen uit het Verre Oosten. De combinatie van onze eigen fabriek en een pool aan vaste leveranciers in zowel China als India, geeft ons de mogelijkheid onze klanten een compleet assortiment te bieden. Al onze artikelen zijn in Europa te koop bij de bekende Retail ketens, drogisterijen, supermarkten en online.

Parijs, Londen, Milaan, Eindhoven?

Locatie

Binnen de ring van Eindhoven ligt ons pand dat we delen met onze zusterbedrijven Wink Accessories en Wink Optics. Hierin herbergen we onze riemenfabriek, kantoorruimte, warehouse en een fashion avenue met aansluitende showrooms. Een one-stop-shop met toegewijde teams per productcategorie resulterend in een sterke synergie. Daarvan profiteren niet alleen wij, maar ook onze klanten.

Eigen designteam

Wij volgen de mode, maar zetten ook graag onze stempel op onze collecties. Ons designteam speelt met seizoenen, ontwerpt collecties op basis van de trends en eigen inspiratie. Onze klanten kunnen kiezen uit kant-en-klare concepten of custom-made collecties. In onze fashion avenue en in 750m² aan showrooms presenteren onze designers elk modeseizoen opnieuw de allernieuwste collecties voor heren, dames en kinderen.

Met 1100 m² aan fabrieksruimte, een geautomatiseerde productiestraat en 30 vakmensen; kunnen we elke week opnieuw meer dan 30.000 leren riemen en leren mode- en woonaccessoires voor de Europese markt produceren.

Ervaren team

In ons kantoor werken 60 specialisten in toegewijde teams per productgroep. Dat betekent een ervaren team van verkoopmanagers, inkopers, kwaliteitsmanagers, merchandisers en designers – dat elke dag opnieuw samenwerkt om de beste collecties neer te zetten voor onze klanten en het orderproces van start tot einde te begeleiden. Een bestelling plaatsen bij Belt Fashion betekent dat het gehele orderproces van design tot sales, van productie tot levering in onze handen ligt en dat onze klanten hier niet meer naar om hoeven kijken. Zij kunnen zich focussen op hun sales, zodat we ze een volgend seizoen nog beter van dienst kunnen zijn met onze op maat gemaakte service.

Service

Ons serviceapparaat delen we met Wink Accessories en Wink Optics. Deze samenwerking geeft ons grip op kwaliteit en brengt samenhang tussen de verschillende productgroepen; hierdoor zijn we flexibel; besparen we kosten; verkleinen we onze impact op het milieu en kunnen we onze integriteit garanderen. We geloven dat we hierdoor betrouwbaar zijn, het heft in eigen handen nemen en daarmee iets unieks bieden in deze snel veranderende wereld die fashion heet: een one-stop-shop ervaring met best-of-breed voordelen.

Altijd op voorraad

Ons warehouse geeft ons de mogelijkheid voorraadhoudend te zijn en Never Out Of Stock programma’s aan onze klanten aan te bieden. Een toegewijd planning team maakt wekelijks verkoop en inkoop prognoses; daarmee zorgen we ervoor dat de bestverkopende artikelen te allen tijde beschikbaar zijn op de Europese markt.

Wij zorgen voor de juiste voorraad, op de juiste plek, op het juiste moment.

Kwaliteit

Onze kwaliteitsafdeling in Eindhoven heeft als taak ons kwaliteitsmanagementsysteem te beheren en zorgt ervoor dat onze Nederlandse producties altijd on point zijn. Ons Quality Control team en de medewerkers op ons kantoor in Ningbo China zorgen ervoor dat ook in het Verre Oosten alles op rolletjes loopt.