HVEG Brands Group
Succesvolle merken creëren.

HVEG Brands Group

Naast Private Label houdt HVEG Fashion Group zich bezig met verschillende merkactiviteiten waaronder het succesvolle Bamboo basics, Brams Paris, Maison de Paris en Twinlife.

In 2018 zijn we het merk Bamboo Basics gestart; kwalitatief duurzaam ondergoed gemaakt van bamboe, zowel B2B als B2C.

Door de overnames van merken Brams Paris in 2013 en Twinlife in 2019 hebben we onze merkenportefeuille verder weten uit te breiden en de merken uitgebouwd naar succesvolle merken voor winkel en webshop.

Maak kennis met onze mode en accessoire merken!

Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is wereldwijd het enige Total Body Solution merk en ontwikkelt ultiem comfortabele en duurzame Solutions.

De Missie is om te zorgen dat de vrouw zich zelfverzekerd voelt en haar laat stralen.

Dit maakt MAGIC Bodyfashion, in haar unieke verpakking, The Happy Brand!

Bamboo Basics

Bamboo Basics

Zijdezacht, fris en stijlvol; Bamboo Basics biedt heren- en damesonderkleding met een hoogwaardig draagcomfort. Het ondergoed en T-shirts zijn gemaakt van bamboe, waardoor het zijdezacht aanvoelt op je huid en daarnaast de hele dag door een fris gevoel geeft. Comfortabel en duurzaam ondergoed; voor een eerlijke prijs!

Twinlife

Twinlife

Het succesvolle modern casual Nederlands kledingmerk voor de zelfverzekerde moderne man, mede opgericht in 1996 door de voormalig profvoetballers en tweeling broers Frank en Ronald de Boer. Twinlife staat garant voor verfrissende en comfortabele collecties met een statement in het middensegment. Er is veel aandacht voor goede pasvormen, grote maten, onderscheidende stoffen, duurzaamheid en stoere details.

Five2One

Five2One

De wereld een klein stukje mooier maken…. wie wil het niet? Maar waarom steken we niet vaker de handen uit de mouwen om het ook echt voor elkaar te krijgen? Met Five2One-Eyewear hebben we ons laten inspireren door deze gedachte en willen we concreet een bijdrage leveren. Wij zetten ons graag in voor een wereld waarin eyewear op een zo duurzaam mogelijke manier wordt geproduceerd. Gemaakt van plastic dat anders terecht was gekomen in verbrandingsovens of als zwerfafval in onze bossen, rivieren, zeeën en oceanen.

Bram Paris

Brams Paris

Sinds 1975. Fashion en workwear zijn stijlvol gecombineerd tot hoogwaardige stoere kleding waarin je comfortabel je werk kunt uitvoeren. De heren en dames fashion collectie wordt ontworpen voor de perfecte fit.

Bluetribe

Bluetribe

Avontuur zit in ons DNA. Bluetribe is ski-en snowboard gear van hoge kwaliteit, gericht op bescherming tijdens wintersport onder alle condities en voor iedere type wintersporter.

De HVEG Brands Group zorgt voor de juiste aanvulling in succesvolle modemerken voor winkel en webshop!

HVEG Brands Group

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden
Nederland

Tel: +31 (0)33 – 454 43 44

Fax: +31 (0)33 – 752 31 31