HVEG Brands Group
Succesvolle merken creëren.

HVEG Brands Group

Naast Private Label houdt HVEG Fashion Group zich bezig met verschillende merkactiviteiten. Onze merkenportfolio bestaat uit verschillende succesvolle merken.

In 2018 hebben we ons yogamerk Zense Sportswear gelanceerd en zijn we het merk Bamboo Basics gestart; kwalitatief duurzaam ondergoed gemaakt van bamboe wat we zowel B2B als B2C vermarkten.

Door de overnames van merken Brams Paris in 2013 en Twinlife in 2019 hebben we onze merkenportefeuille uit weten te breiden en deze merken uitgebouwd naar succesvolle merken voor winkel en webshop.

Maak kennis met onze mode en accessoire merken!

Receptie HVEG Fashion Linq Leusden
Bram Paris

Brams Paris

Sinds 1975. Fashion en workwear zijn stijlvol gecombineerd tot hoogwaardige stoere kleding waarin je comfortabel je werk kunt uitvoeren. De heren en dames fashion collectie wordt ontworpen voor de perfecte fit.

Twinlife

Twinlife

Het succesvolle modern casual Nederlands kledingmerk voor de zelfverzekerde moderne man, mede opgericht in 1996 door de voormalig profvoetballers en tweeling broers Frank en Ronald de Boer. Twinlife staat garant voor verfrissende en comfortabele collecties met een statement in het middensegment. Er is veel aandacht voor goede pasvormen, grote maten, onderscheidende stoffen, duurzaamheid en stoere details.

Bamboo Basics

Bamboo Basics

Zijdezacht, fris en stijlvol; Bamboo Basics biedt heren- en damesonderkleding met een hoogwaardig draagcomfort. Het ondergoed en T-shirts zijn gemaakt van bamboe, waardoor het zijdezacht aanvoelt op je huid en daarnaast de hele dag door een fris gevoel geeft. Comfortabel en duurzaam ondergoed; voor een eerlijke prijs!

Yogakleding die de verbinding tussen body en mind ondersteunt. Elke vrouw kan de wereld positief veranderen. Hoe kunnen wij haar laten voelen dat ze een grenzeloos potentieel heeft? Die vraag inspireerde ons toen we Zense yogawear oprichtten.

Zense Sportswear

Yogakleding die de verbinding tussen body en mind ondersteunt. Elke vrouw kan de wereld positief veranderen. Hoe kunnen wij haar laten voelen dat ze een grenzeloos potentieel heeft? Die vraag inspireerde ons toen we Zense yogawear oprichtten.

H2Optics

H2Optics

De H2Optics contactlens bestaat voor een groot deel uit water en is in hoge mate zuurstof doorlatend. Deze factoren in combinatie met een aangenaam droogcomfort zorgt voor de meest ideale lens.

Return

Return Fashion

Return Fashion is een fashionable mode accessories label van Nederlandse bodem. Wij bieden een ruim assortiment aan uiteenlopende accessoires, waarbij de nieuwste materialen worden gebruikt die aansluiten op de verschillende seizoenen.

Bluetribe

Bluetribe

Avontuur zit in ons DNA. Bluetribe is ski-en snowboard gear van hoge kwaliteit, gericht op bescherming tijdens wintersport onder alle condities en voor iedere type wintersporter.

De HVEG Brands Group zorgt voor de juiste aanvulling in succesvolle modemerken voor winkel en webshop!

HVEG Brands Group

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden
Nederland

Tel: +31 (0)33 – 454 43 44

Fax: +31 (0)33 – 752 31 31
E-mail: info@hvegbrandsgroup.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.