Fashion Connections

Continuïteit, rechtlijnigheid, betrouwbaarheid en partnerschap zijn in het huidige klimaat belangrijke eigenschappen voor succes op lange termijn.

Zo resulteerde een 20-jarige samenwerking tussen Fashion Connections en het Nederlandse bedrijf "Lowland Fashion" in een huwelijk dat ertoe leidde dat Fashion Connections deel uitmaakt van het HVEG Group-consortium.

"Handel is verandering", dit is een slogan die vaak in de textielindustrie wordt gebruikt.

Locatie

Fashion Connections, met het hoofdkantoor in Gronau (Westfalen), Duitsland, levert ook aan de buurlanden.

Met veel van onze klanten werken we inmiddels al 30 jaar samen, zoals:

  • Retailers
  • Warenhuizen
  • Inkoopcombinaties
  • Supermarkten
  • Merken

Importeur en groothandel

Als "typische importeur" produceren wij dames-, heren- en kinderkleding in alle categorieën met private label voor onze klanten.

Als "groothandelaar" zijn wij in staat om op korte termijn, actuele artikelen in kleine maar ook grote hoeveelheden te leveren onder een van onze eigen labels New View of Odyssey.

Design team

Ons ontwerpteam staat garant voor een sterke en goed verkoopbare collectie waarbij onze technische afdeling zorgt voor een goede pasvorm. Ons interne logistiek team beantwoordt graag uw vragen en wensen met betrekking tot leveringen. Korte communicatiekanalen met het vertrouwde verkoop- en merchandiseteam zorgen voor een snel, persoonlijk en soepel proces.

We dragen samen graag bij aan uw succes!