HVEG Accessories Group

Samen succesvol

In 2020 zijn de divisies Belt Fashion, Wink Optics en Wink Accessories overgegaan in de nieuwe entiteit HVEG Accessories Group. Deze samenwerking geeft ons grip op kwaliteit en brengt samenhang tussen de verschillende productgroepen; hierdoor zijn we flexibel; besparen we kosten; verkleinen we onze impact op het milieu en kunnen we onze integriteit garanderen.

Onze activiteiten zijn op specialisme verdeeld over de drie divisies, van design van het product tot en met de levering met maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat onze klant in alle opzichten succesvol is.

Belt Fashion is een Nederlandse private label riemenleverancier sinds 1976. We zijn ontzettend trots op onze eigen fabriek in Eindhoven, met 2000 m² aan fabrieksruimte, een geautomatiseerde productiestraat en 25 vakmensen waarmee we elke week opnieuw meer dan 50.000 leren riemen en leren mode- en woonaccessoires voor de Europese markt kunnen produceren. beltfashion.nl

Wink Optics is een Nederlandse leverancier van private label zonnebrillen, ready-to-wear leesbrillen, contactlenzen en vloeistoffen. Met een gevarieerd klantenbestand liggen onze artikelen door heel Europa in supermarkten, drogisterijen en bij retailketens. De productie vindt plaats in Europa en het Verre Oosten.

Wink Accessories is sinds het jaar 2000 een Nederlandse leverancier van private label modeaccessoires zoals shawls, hats, tassen en schoenen. Met een gevarieerd klantenbestand liggen onze artikelen door heel Europa in supermarkten, drogisterijen en bij retailketens. De productie vindt plaats in Verre Oosten.

We zijn er trots op het beste van twee werelden te combineren: lokale en internationale productie aangestuurd vanuit onze basis in Eindhoven.

Behalve importeur van diverse modeaccessoires zijn we ook Nederlands riemenfabrikant. De combinatie van onze eigen fabriek en een pool aan vaste leveranciers in zowel het Verre Oosten en Europa, geeft ons de mogelijkheid onze klanten een compleet assortiment te bieden. Al onze artikelen zijn in Europa te koop bij de bekende retail ketens, drogisterijen, supermarkten en online.

Ervaren teams

In ons kantoor werken 60 specialisten in toegewijde teams per productgroep. Dat betekent een ervaren team van verkoopmanagers, inkopers, kwaliteitsmanagers, merchandisers en designers – dat elke dag opnieuw samenwerkt om de beste collecties neer te zetten voor onze klanten en het orderproces van start tot einde te begeleiden. Wij volgen de mode, maar zetten ook graag onze stempel op onze collecties. Ons designteam speelt met seizoenen, ontwerpt collecties op basis van de trends en eigen inspiratie. Onze klanten kunnen kiezen uit kant-en-klare concepten of custom-made collecties. In onze fashion avenue en in 750m² aan showrooms presenteren onze designers elk modeseizoen opnieuw de allernieuwste collecties voor heren, dames en kinderen.

Altijd op voorraad

Ons warehouse geeft ons de mogelijkheid voorraadhoudend te zijn en Never Out Of Stock programma’s aan onze klanten aan te bieden. Een toegewijd planning team maakt wekelijks verkoop en inkoop prognoses; daarmee zorgen we ervoor dat de bestverkopende artikelen te allen tijde beschikbaar zijn op de Europese markt.
Wij zorgen voor de juiste voorraad, op de juiste plek, op het juiste moment.

Kwaliteit

Onze kwaliteitsafdeling in Eindhoven heeft als taak ons kwaliteitsmanagementsysteem te beheren en zorgt ervoor dat onze producties op alle fabriekslocaties aan de kwaliteitsvereisten en Europese wet-en regelgeving voldoen.

HVEG Accessories Group; de one-stop-shop voor uw success!