Accountmanager

HVEG Accessories Group BV is een Nederlandse leverancier van private label accessoires, eyewear en (leren) riemen. In 2020 zijn de divisies Belt Fashion, Wink Optics en Wink Accessories overgegaan in de nieuwe entiteit HVEG Accessories Group. Met een gevarieerd klantenbestand liggen onze artikelen door heel Europa in supermarkten, drogisterijen en bij fashion Retail ketens. De productie vindt plaats in Het Verre Oosten en Nederland. HVEG Accessories Group is onderdeel van de HVEG Fashion Group, een groep internationaal opererende modebedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, inkoop en verkoop van Private label mode en accessoires. Naast Private Label houdt HVEG zich bezig met verschillende merkactiviteiten.

Voor onze Business Unit in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime:

Accountmanager

Als Accountmanager bij HVEG Accessories Group ben je de drijvende kracht achter de verkoop en ontwikkeling van onze eigen producten. Je hebt een scherp oog voor de optimale balans tussen omzet, marge, kwaliteit en relatiebeheer, zowel bij bestaande als nieuwe klanten. Je speelt een cruciale rol in het invullen van Private Label concepten, waarbij de wensen van de klant centraal staan. In deze functie rapporteer je direct aan de Sales Manager.

Wat ga je doen:

 • Maken van doeltreffende offertes voor klanten.
 • Analyseren van verkoopcijfers en samenwerken met het Sales, Productmanagement, Buying- en Styling-team voor een commerciële bijdrage aan de ontwikkeling van de collectie.
 • Actief bezoeken en ontvangen van (potentiële) klanten, evenals voeren van verkoopgesprekken, al dan niet samen met de Sales Manager.
 • Klanten voorzien van benodigde informatie voor, tijdens en na de verkoop en levering.
 • Zelfstandig calculeren van verkoopprijzen en bewaken van de marge op klant- en order niveau.

Wij zoeken een enthousiaste professional met:

 • Een gunfactor en gedrevenheid om relaties te beheren.
 • Gevoel voor mode en trends.
 • Een sales-driven mentaliteit met het vermogen om deals te sluiten en af te ronden.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels; Duits en/of Frans is een pre.

Kennis en ervaring:

 • Hbo-opleiding (bijvoorbeeld Amfi, Saxion, TMO).
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in de modeverkoop.
 • Ervaring met het Office Pakket en bij voorkeur met ERP-systemen.

Wat bieden wij:

Werkzaam zijn binnen HVEG Accessories Group is werken in een jonge en dynamische omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. Een onderneming met kernwaarden die we koesteren, net als het commitment van onze mensen. Onze arbeidsvoorwaarden dragen bij aan dit commitment. Naast je salaris, ontvang je uiteraard vakantiegeld, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen (FT), en een pensioenregeling. Daarnaast hebben we een thuiswerkregeling, kun je o.a. jouw skills vergroten op onze HVEG Academy, sporten met collega’s en genieten van onze Summer Hours in de zomermaanden. Dit gaat samen met een fulltime functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een enthousiast passievol team in een professionele organisatie met een goede no-nonsense werksfeer.

Deel mee in ons succes en kom bij ons werken!

Enthousiast geworden?

Stuur je CV met motivatie per e-mail naar solliciteren@hvegaccessoriesgroup.com of solliciteer direct via onze website.

 

 

Solliciteer direct

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  Upload uw C.V. en motivatie
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  HVEG Accessories Group