ANTOINE HUIZINGA WORDT HEAD OF SALES EUROPE BIJ BAMBOO BASICS

Bamboo Basics is het snelst groeiende duurzame premium ondergoed merk van dit moment.

Antoine Huizinga, voormalig Managing Director bij Björn Borg, zal bij Bamboo Basics de rol van Head of Sales op zich nemen. Hiermee zal hij de verdere expansie van Bamboo Basics in binnen- en buitenland vorm gaan geven. Huizinga gelooft in de duurzame visie, de hoge klantwaardering en het ‘business as a force for good’ model van het premium ondergoedmerk.

“We zijn enorm blij met de keuze van Antoine om zich in te gaan zetten voor Bamboo Basics. Antoine brengt fantastische ervaring en kennis mee, opgedaan in de verschillende sales-, marketing- en managementrollen, o.a. bij Puma en Björn Borg”, aldus Michiel Stapper, MT-lid HVEG en een van de drijvende krachten achter Bamboo Basics.

Huizinga: “Ik ben onder de indruk van de oprechte duurzame gedrevenheid, de waardering die klanten geven aan het merk en het comfort van de producten. Daarnaast het gepassioneerd ondernemerschap wat ik aantrof bij het Bamboo Basics team binnen HVEG Fashion Group, het moederbedrijf van het snelgroeiende ondergoedmerk. Ze zijn in december nog verkozen tot Beste Product van het Jaar in de categorie Fashion Duurzaam.”

Antoine Huizinga is per direct actief in zijn nieuwe rol bij Bamboo Basics.

Bamboo Basics