TWINLIFE – BACK ON TRACK

HVEG Fashion Group uit Amersfoort heeft onlangs het bekende mannenmodemerk TWINLIFE aan het merkportfolio toegevoegd.

Het merk TWINLIFE, voor de zelfverzekerde moderne man, staat garant voor verfrissende en comfortabele collecties met een statement in het middensegment. Veel aandacht voor goede pasvormen, grote maten (tot en met 4XL), onderscheidende stoffen, duurzaamheid en stoere details.

Om geen seizoen te hoeven missen is een compacte bestsellercollectie (hoog)zomer ’20 samengesteld die vanaf deze week wordt verkocht in Nederland, België en Duitsland. De wintercollectie 2020 zal vanaf februari ’20 beschikbaar zijn.

HVEG Fashion Group is een groep internationaal opererende modebedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, inkoop en verkoop van mode en modeaccessoires. Met een team van 220 medewerkers in Europa en 140 medewerkers in eigen kantoren in Azië zet men zich dagelijks in om commerciële én verantwoord geproduceerde collecties aan te bieden. HVEG Brands Group is de divisie binnen de HVEG Fashion Group die actief is met merkactiviteiten zoals o.a. TWINLIFE, Brams Paris, Maison de Paris, Zense Yoga, Gibson en Bamboo basics.

Contactinformatie: HVEG Fashion Group, Databankweg 20, 3821 AL Amersfoort
Telefoon: 033- 7523232
Contactpersoon: Lucas van de Burgt

Twinlife