Parttime Front Office Medewerk(st)er

Ben jij op zoek naar een parttimebaan die perfect past bij jouw leven? Heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden, ben jij gastvrij en ben jij zo iemand met een continue glimlach op jouw gezicht? Dan heeft HVEG Fashion Group een fantastische kans voor jou!

Wij zijn op zoek naar een parttime Front Office Medewerk(st)er voor één dag per week, specifiek op donderdag, waarnaast je ook kunt fungeren als achterwacht tijdens vakantieperiodes en vrije dagen van collega’s.

Parttime Front Office Medewerk(st)er

Wie zijn wij?
HVEG Fashion Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp, de inkoop en de verkoop van private label artikelen, waaronder kleding, beenmode, ondergoed en accessoires. HVEG Fashion Group heeft ook verschillende merkactiviteiten waaronder het succesvolle Bamboo basics, Brams Paris, Maison de Paris, Twinlife en Five2One Eyewear. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Leusden. Bij HVEG vormt duurzaam ondernemen een belangrijk onderdeel van de strategie. Met inkoopkantoren in China en Bangladesh werken we alleen met leveranciers die zich committeren aan onze gedragscode en de duurzame initiatieven die wij ondersteunen.

Wie ben jij?
Jij bent communicatief vaardig, representatief en vriendelijk. Als een echte aanpakker vind je het leuk om zelfstandig te zorgen voor een goed draaiende Front Office. Je bent sociaal, makkelijk benaderbaar en open-minded. Behulpzaamheid staat bij jou voorop. Samen met jouw Front Office collega zorg je ervoor dat onze receptie altijd bemand is.

Wat ga je doen?

 • In deze functie van Front Office Medewerk(st)er ben jij het visitekaartje van de organisatie:
 • Het verwelkomen van bezoekers en hen te woord staan;
 • Het beantwoorden en doorverbinden van telefoontjes;
 • Het afhandelen van administratieve taken die behoren tot de Front Office;
 • Het screenen en verwerken van e-mails die op ons info-adres binnenkomen;
 • Het netjes houden van de Front Office en showrooms, en het verzorgen van drankjes voor bezoekers;
 • Het verwerken van inkomende en uitgaande post en pakketten;
 • Het uitvoeren van diverse facilitaire taken, zoals het bestellen van lunch en het bijhouden van voorraden.

Wat verwachten wij van jou?

 • Klant- en servicegerichtheid, met oog voor detail;
 • Ondernemendheid;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Het vermogen om zelfstandig te werken.

Je rapporteert aan de Executive Assistant.

Wat krijg je van ons?
Een veelzijdige baan, een goede no-nonsense werksfeer in een omgeving waar je gezien wordt en waar je genoeg mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de fashion. Persoonlijke aandacht, teamwork, servicegerichtheid en het nemen van initiatief, zijn ‘key’ binnen onze onderneming. Naast een goed salaris, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen en een pensioenregeling kun je jouw skills vergroten op onze HVEG Academy, sporten met collega’s en genieten van onze ‘Summer Hours’ in de zomermaanden.

Deel mee in ons succes en kom bij ons werken!

Na ontvangst van je sollicitatie streven we ernaar om binnen 2 weken een reactie te geven. Bij selectie voor een kennismakingsgesprek ontvang je persoonlijk bericht. Indien je niet wordt geselecteerd, ontvang je geen persoonlijke afwijzing.