Sales & Customer Support Medewerker (24-32 uur)

Word jij die onmisbare schakel bij MAGIC Bodyfashion als Sales & Customer Support Medewerker. Beheer met precisie de dagelijkse orderstroom en communicatie, stuur proactief verkoopinspanningen aan en zorg voor een vlekkeloze klantenservice. Sluit je aan bij ons gedreven team binnen een groeiend internationaal bedrijf en ontwikkel jezelf in een stimulerende omgeving waar autonomie en groei worden aangemoedigd.

Wie zijn wij?

Bij MAGIC Bodyfashion zijn we er trots op een Total Body Solution garderobe te kunnen bieden die vrouwen zelfvertrouwen, ondersteuning en comfort geeft. Door het dragen van de mooie en innovatieve producten van MAGIC Bodyfashion® kan zij de beste versie van zichzelf laten zien. 2024 is het 30-jarig jubileum van MAGIC Bodyfashion®. Met deze ervaring weten we wat ze nodig heeft om zo mooie en functionele Shapewear, (Backless) Solutions, Underwear en nog veel meer te kunnen ontwikkelen. Al onze innovaties zijn gemaakt door vrouwen met de behoeften van elke vrouw in gedachten! Die sprankeling in haar ogen is wat telt voor MAGIC Bodyfashion. We willen haar zien glimlachen terwijl ze zich zelfverzekerd voelt en van haar MAGIC houdt.

MAGIC maakt deel uit van HVEG Fashion Group, een organisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp en de verkoop van private label artikelen in de mode-industrie, met een sterke focus op duurzaam ondernemen. HVEG beheert ook diverse succesvolle merken, waaronder Bamboo Basics, Brams Paris, Maison de Paris, TWINLIFE en Five2One Eyewear.

Wat ga je doen?

Als Sales & Customer Support Medewerker bij MAGIC Bodyfashion ben je verantwoordelijk voor het beheren en laten groeien van jouw eigen markten en klanten. Dit omvat het dagelijks onderhouden van communicatie en orderstromen, het overtreffen van jaarlijkse doelstellingen en het verwerken van B2B-bestellingen en retouren. Je zal ook cross-trainen om ervaring op te doen in verschillende markten, proactieve verkoopgesprekken voeren en regelmatig contact onderhouden met het Benelux Sales Team en agenten in geheel Europa.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden zoal?

. Eerste telefonische aanspreekpunt;
· Beheer en verwerking van de dagelijkse orderstroom en indien nodig communicatie hierover;
· Bevestiging van bestellingen in portals van retailers;
· Opstellen en opvolgen van proforma facturen;
· Zorgen voor tijdige bevestigingen van bestellingen, inclusief beschikbaarheid en aanbevelingen; · Beheren van orderdeadlines, prioriteiten en follow-ups;
· Toezicht houden op de logistiek van alle bestellingen tot aan de levering;

· Op verzoek aanwezig op (inter)nationale beurzen

Jij hebt:

. Een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding;

· Superieure verkoop- en luistervaardigheden;

· Uitstekende organisatorische vaardigheden;

· De juiste computervaardigheden: Microsoft Office, Excel, het eigen systeem van het bedrijf en externe portals;

. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift is een must. De beheersing van Duits en/of andere talen in een pré;

· Vermogen om te focussen op resultaten, maar ook gedetailleerd georiënteerd te zijn; . Flexibele werkhouding.

Jij bent:

· Comfortabel met multitasking;
· In staat om jouw hoofd koel te houden en strakke deadlines te beheersen; · Een uitstekende teamspeler, maar ook bewust van onze initiatieven;

· De drijvende kracht achter het behalen en overtreffen van jaardoelen. Met jouw proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden, ben je klaar om te werken aan het realiseren van ambitieuze doelen.

Wat bieden wij?

· Een uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf;
· Samenwerken met een enthousiast en ambitieus team;
· Een mooie werkplek in ons nieuwe kantoor in Almelo;
· Veel ruimte voor zelfstandig werken met een grote mate van verantwoordelijkheid; · Ruime opleidingsmogelijkheden;

· Goede arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring;
· De mogelijkheid om met korting ons volledige assortiment te kunnen kopen; · Gezellige bedrijfsfeesten, personeelsuitjes en VRIJMIBO’s!
Join us and make the MAGIC happen!

Enthousiast geworden?
Stuur je CV met motivatie per e-mail naar jobs@magicbodyfashion.com of solliciteer direct via onze website. Join us and make MAGIC happen!

Solliciteer direct bij Magic Bodyfashion

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV. Wij zijn niet geïnteresseerd in koude acquisitie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Upload uw C.V. en motivatie
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.