Retail Sales Analist

Wie zijn wij?

Bij MAGIC Bodyfashion zijn we er trots op een Total Body Solution garderobe te kunnen bieden die vrouwen zelfvertrouwen, ondersteuning en comfort geeft. Door het dragen van de mooie en innovatieve producten van MAGIC Bodyfashion® kan zij de beste versie van zichzelf laten zien. 2024 is het 30-jarig jubileum van MAGIC Bodyfashion®. Met deze ervaring weten we wat ze nodig heeft om zo mooie en functionele Shapewear, (Backless) Solutions, Underwear en nog veel meer te kunnen ontwikkelen. Al onze innovaties zijn gemaakt door vrouwen met de behoeften van elke vrouw in gedachten! Die sprankeling in haar ogen is wat telt voor MAGIC Bodyfashion. We willen haar zien glimlachen terwijl ze zich zelfverzekerd voelt en van haar MAGIC houdt.

MAGIC maakt deel uit van HVEG Fashion Group, een organisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp en de verkoop van private label artikelen in de mode-industrie, met een sterke focus op duurzaam ondernemen. HVEG beheert ook diverse succesvolle merken, waaronder Bamboo Basics, Brams Paris, Maison de Paris, TWINLIFE en Five2One Eyewear.

Wat ga je doen?

Stap in de rol van Sales Analist, waarbij je een sleutelfiguur bent in het onderhouden, analyseren en rapporteren van cruciale verkoop- en voorraadgegevens. Je bent de drijvende kracht achter het verkrijgen van waardevolle inzichten die de basis vormen voor belangrijke managementbeslissingen. Van het bijwerken van verkoopanalyses tot het leveren van gedetailleerde rapporten voor assortimentsupdates, klanteninzichten en analyses van producten en voorraad – jouw werk is essentieel voor het succes van onze retailstrategie. Kortom, als Sales Analist ben jij de motor achter onze groei en prestaties!

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden zoal?

Actueel houden en beveiligen van verkoop- en voorraadgegevens, inclusief het uitvoeren van data-analyses van de verkoopcijfers van onze internationale key-accounts en eigen winkels;
Dagelijks focus je voornamelijk op het bijwerken van verkoopanalyses en het verstrekken van feedback op basis van belangrijke inzichten uit deze analyses, met als doel de omzet te verhogen;
Analyseren van verkoop- en voorraadgegevens en het opstellen van klantenrapporten om conclusies aan het management te presenteren;
Beheren van de voorraad binnen specifieke klantengroepen en opvolgen van actiepunten door analyse van product- en vloerposities, met als doel de rentabiliteit en omzet te verhogen.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in economie/financiën;
Je hebt affiniteit met mode;
Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
Je hebt ruime ervaring met Excel;
Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur ook andere talen;

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf;
Samenwerken met een enthousiast, ambitieus en internationaal team;
Een mooie werkplek in ons nieuwe kantoor in Almelo;
Veel ruimte voor zelfstandig werken met een grote mate van verantwoordelijkheid;
Ruime opleidingsmogelijkheden;
Goede arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring;
De mogelijkheid om met korting ons volledige assortiment te kunnen kopen;
Gezellige bedrijfsfeesten, personeelsuitjes en VRIJMIBO’s!

 

Enthousiast geworden?
Stuur je CV met motivatie per e-mail naar jobs@magicbodyfashion.com of solliciteer direct via onze website. Join us and make MAGIC happen!

Solliciteer direct bij Magic Bodyfashion

Reageer direct via onderstaand formulier en upload jouw motivatie en CV. Wij zijn niet geïnteresseerd in koude acquisitie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, rtf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Upload uw C.V. en motivatie
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.